Toffe verlichting voor binnen èn buiten!

Een tijdje geleden werd ik benaderd voor een samenwerking met Lampen24.nl. Dit kwam voor mij super uit, want ik was nog naar verschillende nieuwe lampen op zoek! In deze blog laat ik je zien welke keuzes ik heb gemaakt en waar je deze verlichting kunt shoppen!

Binnen

In onze eetkamer hebben wij nog een extra zithoek gemaakt, een soort extra woonkamer. De lamp die ik hier had hangen vind ik nog steeds leuk, maar ik stoorde me aan de reflectie die hij gaf op de muur. Ik heb hier gekozen voor een prachtige hanglamp met bollen van rookglas. In de keuken heb ik dit ook en zo kon ik de stijl qua verlichting mooi doortrekken!

De lamp die je hier ziet hangen is de Lindby Jurian rookglas hanglamp zwart. Ik heb er filament led-lampjes ingedaan van 2,5 watt (ik heb hier geen dimmer) en het geeft een prachtig licht. Ik vind het nu een stuk rustiger en chiquer staan!

Buiten

Ook voor buiten wilde ik graag wat leuke nieuwe verlichting. Zoals jullie weten hebben wij een gezellige zithoek gemaakt onder onze brug en een tijd geleden hebben we hier ook buitenstopcontacten laten aanleggen. Om de sfeer van binnen naar buiten te halen, leek het me leuk om een vloerlamp neer te zetten. Hiervoor heb ik gekozen voor terraslamp Andrei:

Het is een staande lamp met een donkergrijze metalen kap, speciaal gemaakt om buiten te kunnen staan. De poot is verzwaard zodat hij niet om zal vallen. De lamp past precies bij mijn loungeset en ik vind het zo’n heerlijk huiselijk sfeertje geven zo! Perfect voor lange zomeravondjes buiten! .

Ook is het natuurlijk leuk om toffe verlichting te hebben als je een feestje hebt of een gezellig avondje in je tuin! Daarom heb ik ook de volgende toffe lamp gekozen! En.. het is niet alleen een lamp, maar ook een Bluetooth speaker èn een wijnkoeler! Hoe cool is dat! Ik hou zo van dit soort toffe gadgets 🙂

Dit is LED tafellamp Jamaica. Je kunt hem bedienen met een afstandsbediening en in verschillende kleuren aanzetten. Ook kun je een stand kiezen waarin de kleur steeds vanzelf verandert. Er komt ook een heerlijk geluid uit, dus een supertof item om er gezellig bij te zetten buiten!

Wil je nu wel zoiets als de bovenstaande verlichting, maar vind je hem wat aan de grote kant? Dan kun je kiezen voor een kleinere variant, lamp Bermuda!

Ook deze lamp is een Bluetooth speaker en een afstandsbediening wordt meegeleverd. Je kunt de kleur zelf kiezen en er zit ook een “flash” stand op, waarmee je een echt disco-effect kunt creëren 🙂 Wat het handige is aan deze lamp is dat hij bijna niets weegt en een heel handzaam model heeft, zodat je hem ook gemakkelijk mee zou kunnen nemen naar bijvoorbeeld het strand of als je gaat picknicken!

Lampen24.nl

Al met al zijn er dus heel veel leuke keuzes in binnen- en buitenverlichting. Lampen24.nl heeft online een assortiment van maar liefst 40.000 lampen. Daar MOET dus wel iets voor je bij zitten 😉 Check hier het volledige aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *