Luxe in huis: de televisielift!

tv-lift

Eigenlijk hadden wij het al jaren niet meer, een tv op de slaapkamer. Toen wij in ons vorige huis de zolder hadden verbouwd en daar gingen slapen, was de ruimte zo onhandig ingedeeld dat we het ook niet echt kwijt konden. Toen miste ik het eigenlijk niet.

Inmiddels wonen we twee jaar in ons pakhuis. En wéér hebben we een slaapkamer met een hele onhandige ruimte 🙂 die alleen maar bestaat uit schuine daken. Een televisie hier was eigenlijk niet eens een optie! Totdat ik ineens aan een televisielift dacht. Iets wat natuurlijk al wel jaren bestaat, maar je ziet het alleen niet zoveel!

Televisielift

Zo onstond de geweldige samenwerking met Beddenplein.nl. Dit bedrijf heeft naast prachtige boxspringbedden, matrassen, beddengoed en wanddecoratie dus ook mijn geliefde tv-lift! Een met stof bekleed voetbord waar de televisie in verwerkt zit, die je met een afstandsbediening tevoorschijn kunt toveren (en weer kunt laten verdwijnen!). Wat hier zo ideaal aan is, is dat je het dus niet hoeft te zien als je niet wil. Zodra de tv weer in het voetbord zit, ziet het eruit als een gewoon voeteneinde!

Als je een bed aanschaft bij Beddenplein.nl, kun je het voetbord meteen in dezelfde stof laten bekleden. De televisielift is echter ook los aan te schaffen en wij hebben ervoor gekozen om hem tegen ons bed aan te schuiven.

Opties

Je kunt de televisielift aanschaffen in de breedtemaat 140cm tot en met 200cm. Je kunt kiezen uit veel verschillende stoffen en kleuren en je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er meerdere vakken in te laten maken. Die van ons bestaat uit één vlak, één geheel. Er passen televisies in tot en met 43 inch, dat is dan ook de maat die wij gekozen hebben.

Het hele principe is verder eigenlijk heel gemakkelijk. Het dient aangesloten te worden op stroom; wij hebben dit onder ons bed door laten lopen. De tv hang je erin en bevestig je met de meegeleverde schroeven en that’s it!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit wel één van mijn favoriete items in het huis is! Nu het wat kouder is, is het toch wel heel fijn om in je warme bed te kruipen en je serie lekker verder te kijken vanuit bed! Wij gaan de laatste tijd dan ook steeds vroeger naar bed! 🙂 Het voelt heerlijk luxe, de afstand tot de tv is helemaal prima en we genieten er echt van! Wat mij betreft dus een dikke aanrader!

Wil je zien hoe Jaap en ik de televisielift hebben geïnstalleerd? Bekijk dan ons filmpje op Instagram hier: Reel Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *