Review met kortingscode: Welke stofzuiger van My Henry kies jij?

Enige tijd geleden heb ik twee stofzuigers ontvangen van My Henry. Wie kent ze niet? Die leuke stofzuigers met het lachende gezichtje! Iedereen heeft er weleens eentje gezien en dat komt omdat ze al lang bestaan. Met meer van 14 miljoen geproduceerde stofzuigers waarvan de meeste nog steeds in gebruik zijn, is Henry onafhankelijk uitgeroepen tot het meest betrouwbare stofzuigermerk.

Ik heb zowel een “gewone” stofzuiger ontvangen als een draadloze steelstofzuiger. Persoonlijk vind ik de steelstofzuiger geweldig, maar daarnaast vind ik óók dat je niet zonder de gewone stofzuiger kunt. Onderstaand ga ik beide modellen toelichten en onderin deze blog deel ik nog een mooie kortingscode met jullie!

Henry Quick

Steelstofzuigers zijn al een poosje erg populair en dat begrijp ik wel. Geen gedoe met stopcontacten en je kunt hem er even lekker snel bij pakken! Ik heb gekozen voor de Henry Quick in de kleur graphite (donkergrijs) maar je kunt ook kiezen voor een rode of een roze. Er zit een muurbevestiging bij, zodat je hem op een handige plek kunt ophangen.

Deze stofzuiger pak ik dus vaak in de ochtend als de kinderen net naar school zijn en broodkruimels weer overal liggen 🙂 De Henry Quick heeft een ingebouwd led-lampje dat op de vloer schijnt, handig als je bijvoorbeeld onder je keukenkastjes of onder de bank moet zijn. Je kunt de steel eraf halen zodat je een soort grote kruimeldief overhoudt. Hiervoor zijn verschillende opzetstukken beschikbaar. Het lange smalle opzetstuk is bijvoorbeeld ideaal om tussen de kussens van de bank te kunnen komen. Op deze manier kun je de stofzuiger ook gebruiken in de auto of in kastjes of lades.

De stofzuiger weegt 3,2 kilo en gaat in de normale stand (ECO-stand) een uur mee. Dat is meer dan voldoende om je hele huis te kunnen doen. Er is echter ook een Power Boost op voor een hele krachtige reiniging. In dat geval gaat de stofzuiger een kwartier mee, maar ik heb deze persoonlijk nog nooit nodig gehad omdat ik de reiniging krachtig genoeg vind in de gewone stand. Handig is ook het systeem waarmee je de stofzuiger met één klik stofvrij kunt legen. Lees alles over de Henry Quick stofzuiger hier.

Hetty Next

Dan mijn roze vriendinnetje in huis, de Hetty Next, die mij heel positief heeft verrast! Sowieso vind ik het uiterlijk van de stofzuiger al iets om vrolijk van te worden, maar waar ik het meest vrolijk van word, is de lengte van het snoer (12,5m). Wàt een ergernis was het toch altijd met stofzuigen hier in huis dat het snoer steeds te kort was en ik weer van stopcontact moest wisselen. En dan vooral dat de stofzuiger als een dramaqueen op z’n rug ging liggen 😉 Nu loop ik moeiteloos van de woonkamer, door de keuken, eetkamer, door de gang weer terug naar de woonkamer en dat alles met gebruik van slechts één stopcontact. Hetty of Henry (als je graag de traditionele rode kiest) heeft ook een lange stang, werkt heel flexibel en heeft 7 keer meer capaciteit dan vele zakloze stofzuigers.

Toen ik me door My Henry liet adviseren over de stofzuigers, werd mij verteld dat de combi van een steelstofzuiger en een gewone stofzuiger eigenlijk ideaal is. Inmiddels kan ik dat helemaal beamen. Eigenlijk vind ik een stofzuiger zoals Hetty of Henry echt onmisbaar in huis; deze moet je sowieso altijd hebben. Ook door schoonmaakbedrijven worden deze stofzuigers veel gebruikt en dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit.

Dat de stofzuiger zo’n lange stang heeft, is ook handig als je de hoogte in moet. Gek word ik bijvoorbeeld van spinnenwebben in huis, zo lekker hoog in het balkenplafond 😉 Met deze stofzuiger kunnen we daar nu makkelijk bij. Je kunt eenvoudig wisselen tussen harde vloeren en tapijten door een combi-zuigmond. Zet de borstels omhoog voor tapijten en omlaag voor harde vloeren. Ook kun je optioneel nog verschillende extra zuigmonden meebestellen. Als je klaar bent, kun je de stang vastklikken aan de stofzuiger, zodat deze netjes rechtop staat en niet omvalt. Dit is wat mij betreft echt de perfecte allround stofzuiger en een musthave voor het huishouden! Lees hier alle specificaties van de Hetty Next.

Kortingscode

En dan voor jullie het belangrijkste onderdeel! Namens My Henry mag ik een persoonlijke kortingscode geven die goed is voor 20% korting. Gebruik hiervoor de code PAKHUIS20 (let op: hoofdlettergevoelig). Deze korting is geldig op alle kleuren van de Quick en de Next modellen op de website van My Henry. Ik kan niet zeggen welk model je moet kiezen, want ik ben met beide stofzuigers erg blij! Dus ben je nog op zoek naar een nieuwe aanwinst; maak er zeker gebruik van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *