Planten kopen èn bijdragen aan herbebossing

planten

Ik ben een echte plantenliefhebber (geworden). Vroeger had ik er niet zoveel mee maar sinds we zijn verhuisd kan het me niet groen genoeg zijn in huis! Planten geven zoveel extra sfeer en bovendien is het ook goed voor je gezondheid, omdat planten de lucht kunnen zuiveren.

planten in huis

Weplant

Onlangs kwam ik in contact met het bedrijf WePlant. Toen ik hierover las werd ik meteen enthousiast! De oprichters, Bram en Leon, hebben allebei een fulltime baan, maar wilden toch hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Omdat ze beiden groene vingers hebben, ontstond het idee voor een plantenwebshop. De volle 100% winst wordt ingezet voor herbebossing. De winst wordt gedoneerd aan Treas for All, die CO2-uitstoot compenseert door het planten van nieuw bos en het herstellen van bestaande bossen. Hiermee wordt bijgedragen aan een beter klimaat, de biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking.

De planten die je bestelt in de webshop worden door lokale kwekers geleverd. Een korte afstand afleggen is beter voor het milieu (minder fossiele brandstoffen) en beter voor de plant!

Musa

Deze mooie volle bananenplant (Musa) ontving ik van WePlant en hij staat prachtig in ons interieur. Het aanbod op de website is ruim en helemaal van deze tijd. Alle populaire planten kun je hier vinden; Strelitzia, de pannenkoekplant, Monstera en nog veel meer leuks!

planten

En het mooie is: tot en met eind september 2021 kun je met de code PAKHUISWONEN een plant kopen met maar liefst 20% korting! Hoe tof is het dat jij een mooie plant koopt en met deze aankoop bijdraagt aan een betere wereld! Win-win situatie toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *