Heerlijk slapen met een verzwaringsdeken!

verzwaringsdeken

Ben je een onrustige slaper, lig je nachtenlang te draaien of ben je op zoek naar wat meer ontspanning? Denk dan eens na over slapen met een verzwaringsdeken! Van The NAP Lab kreeg ik een prachtig gebreid deken toegezonden, met een gewicht van ca. 6,5 kilo.

Dit verzwaringsdeken is dus heerlijk om lekker mee op de bank te zitten terwijl je tv kijkt, of om over je heen te leggen tijdens het slapen. Door het gewicht geeft het deken een ontspannen en veilig gevoel, alsof je een warme knuffel krijgt! Hierdoor nemen stresshormonen af en verbetert het de slaap, ook omdat je door het gewicht minder makkelijk draait tijdens het slapen. Het zal ervoor zorgen dat je uitgerust wakker wordt, omdat je dieper slaapt. Ik hou ervan! En mijn man trouwens ook, want die pikt hem altijd af 😉

Ik heb gekozen voor dit mooie donkergrijze gebreide deken van 160 x 100cm:

Deze is er ook in twee andere kleuren, maar er zijn ook grotere verzwaringsdekens die je helemaal bedekken in je slaap, dat zijn deze witte, in de maten 140cm x 200cm en 150cm x 210cm. Je kunt hier ook een bijpassende hoes voor meebestellen.

Een verzwaringsdeken wordt trouwens ook aangeraden voor volwassenen en kinderen die te maken hebben met autisme. Het zou een positief effect hebben, omdat slaapstoornissen een van de symtomen zouden zijn van autisme. Kinderen hebben hier meer last van dan volwassenen. Het gebruik van een verzwaringsdeken kan zorgen voor een verbeterde nachtrust.

Zou je dit ook eens willen proberen? Neem dan eens een kijkje op de website van The NAP Lab.

UPDATE: Helaas bestaat bovengenoemd bedrijf inmiddels niet meer. Wel kun je bijvoorbeeld ook bij Action een lekker verzwaringsdeken bestellen! Die vind je via deze link.

verzwaringsdeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *