Een nieuwe look voor de woonkamer!

woonkamer

We wonen nu sinds november 2020 in ons huis en ik was erg blij met de keuzes die we toen hebben gemaakt. Maar toch kan je smaak soms snel weer veranderen 😉 Ik laat nog even wat plaatjes zien van de woonkamer zoals deze tot voor kort was:

Groen

De olijfgroene velvetbank van Zitmaxx was (en is) een hele toffe bank en vond ik ook goed passen in een stoere woonstijl. De kleur was mooi en de stof heel fijn. Ik kreeg er ook altijd een heleboel vragen over op Instagram. Toch hadden wij zelf onze twijfels. De bank viel online goed in de smaak, maar de kleur maakte het huis soms een tikkeltje donker.

Ik heb hierover contact gehad met Zitmaxx, want ik was wel erg tevreden over de bank zelf en de communicatie met de winkel! Hier is een mooie samenwerking uit voortgekomen en wij hebben ervoor gekozen om voor een hele lichte bank te gaan! Een spannende keuze vond ik wel! De velvetstof van de vorige bank beviel me erg goed. We hebben twee kinderen en een kat en ik vind een velvetstof ideaal om schoon te houden. Als een bank goed geïmpregneerd is, krijg je vlekken er zo af en de kat blijft ook niet met de nagels in de stof hangen, omdat het een hele sterke stof is.

Op naar een lichte bank!

Sneller dan verwacht was onze nieuwe bank ineens al binnen! Dit was het resultaat:

Een woonkamer die wel tien keer zo licht en ruim leek! De bank is model Colmar van Zitmaxx met stof Adore Ecru 102. Wat ik fijn vond aan dit model is dat het geen lendekussens heeft en een iets minder diepe zitting. Dan zit de visite er ook nog een beetje netjes bij 😉 De velvetstof voelt wederom heerlijk aan, zowel bij warm als koud weer.

Nu de woonkamer een iets chiquere uitstraling kreeg door deze prachtige bank, vond ik dat het ook tijd werd voor een verandering in de salontafel. Hoewel ik mijn vorige nog steeds top vond, zag ik teveel leuks online voorbijkomen en werd de veranderdrang weer groot 🙂

Ik vond ook bij Zitmaxx dus weer een geweldige tafel! Ik zag hem en was op slag verliefd! Ik heb steeds meer een crush voor marmer en deze tafel had meerdere pluspunten: een marmer blad, een ovale vorm en de warmte van de houten latjes op het onderstel. Het is weer even totaal iets anders! De tafel heet Maxim.

Met de kennis van nu zou ik iemand niet direct meer aanbevelen om voor een donkere bank te gaan. Een lichte kleur frist het interieur zo op! Het is trouwens echt een aanrader om eens een kijkje te nemen in de grote showroom van Zitmaxx in Ter Aar. Je vindt er prachtige meubels en accessoires en je wordt erg vriendelijk geholpen!

Voor de woonkamer wil ik graag nog een ronde fauteuil in dezelfde kleur als de bank! Nu we de woonkamer hebben veranderd, wil ik ook de andere zithoek gaan aanpakken. Wat me daar heel tof lijkt, is een bank met ronde vormen en een leuke teddy / bouclé stof! Wordt vervolgd dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *