De leukste musthaves uit de Action webshop

Elke week ontvang ik in mijn mail de nieuwsbrief van de Action en ik kan het nooit laten om dan weer even naar wat leuke koopjes te speuren. Tegenwoordig kun je ook shoppen in de webshop van Action, dus het leek me leuk om jullie wat musthaves van dit moment te laten zien in deze blog. De shoplinkjes zet ik er meteen bij!

Open wandkast met Hongaarse punt motief

Dit is een leuke aanbieding voor een toffe wandkast met een Hongaarse punt motief, helemaal hip en hij past in ieder interieur. Met vakkenkasten zoals deze kun je lekker los gaan met het stylen van je woonaccessoires! Ook is het een ideale plek voor foto’s, boeken of mooie souvenirs. De afmetingen zijn 83 x 33 x 175 cm en hij kost op dit moment € 59,95. Shop de kast via deze link.

Verzwaringsdeken

Hier ben ik zelf dus groot fan van en ik heb er al meerdere in huis! Waar ik tot twee jaar geleden nog nooit van een verzwaringsdeken had gehoord, kan ik nu niet meer zonder. Vorig jaar heb ik voor mijn dochter ditzelfde verzwaringsdeken van Action gekocht en ook zij slaapt er heerlijk mee. In het begin vond ik het echt even wennen, een deken van 7kg bovenop je en ik had ook moeite met draaien in bed. Maar dat was juist het hele idee erachter! Een verzwaringsdeken zorgt ervoor dat je veel rustiger slaapt en het geeft een geborgen gevoel. Heerlijk voor straks in het najaar en als de nachten weer wat frisser worden. Echt een dikke aanrader voor mensen die moeilijk in slaap vallen of veel prikkels hebben. Hij kost bij Action € 24,95 en dit is een hele aantrekkelijke prijs, ik heb ze namelijk thuis ook van 4 keer zo duur 😉 Shop het verzwaringsdeken via deze link.

Elektrische ramenwisser

Echt een klusje dat niemand leuk vind toch, de ramen lappen. Ik kwam deze elektrische ramenwisser tegen en dit lijkt me eigenlijk heel handig om een mooi streeploos resultaat te krijgen! Mijn ramen zijn aan de buitenkant helaas wat te hoog, daar heb ik echt een telescoopsteel voor nodig (die vind je trouwens hier), maar we hebben bijvoorbeeld ook een grote raampartij achter ons bankstel in de woonkamer en een glazen deur. Hiervoor wil ik dit zeker aanschaffen. Sowieso alles wat elektrisch kan, graag! Het apparaat is oplaadbaar en kost € 29,95. Shop hem hier.

Slimme voerbak voor je huisdier

Dat ik gek ben op alles wat met smart home te maken heeft, is inmiddels geen geheim meer, maar dit heb ik nog niet in huis: een slimme voerbak voor je huisdier! Deze automatische voederbak met camera, wifi en smartphone-app geeft je huisdier altijd op tijd te eten. Met de camera met infrarood functie kun je via de app je huisdier live in de gaten houden en via de 2 way audio kun je ook nog iets inspreken! De voerbak heeft een opslag van 4 liter, waarin het voer lang vers kan blijven. Met een druk op de knop kun je ook handmatig op afstand extra voer geven. Ideaal voor als je een dagje weg bent! Je hoeft geen oppas te regelen en er is altijd genoeg eten in de voerbak! Hij werkt zowel op batterijen als op netstroom en je shopt hem hier in de Action webshop.

Bordenset Dark Azur

Ik neem er zelf ook niet altijd de moeite voor, maar eten is veel leuker aan een mooi gedekte tafel. Action heeft nu een aantal hele gave bordensets, met zoveel kleuren dat er voor ieder wel wat wils is! De bordenset Dark Azur vind ik zelf heel gaaf. Het is een 18-delige set voor 6 personen (6 ontbijtborden, 6 dinerborden en 6 diepe borden). Er zijn op dit moment sets te koop in maar liefst 9 verschillende kleurencombinaties. Neem zeker eens een kijkje!

Fichero mini pocket printer

Dit zijn van die hebbedingen die ik dus echt heel leuk vind 😉 Ook erg leuk voor de creatievelingen onder ons! Met deze mini pocket printer van Action kun je allerlei toffe stickers maken via een bijbehorende app. Je kunt mooie labels maken voor je voorraadpotten, gereedschap sorteren en labelen of je brooddoos van je naam voorzien. De app staat vol leuke plaatjes en figuren. De printer is draadloos en werkt op bluetooth via je smartphone of je tablet. Shop deze leuke mini printer hier.

LSC Smart Connect buiten wandlamp – Kubus

Deze vind ik ook heel tof! Binnen heb ik deze kubuslampen ook, maar buiten staat ook heel chic! Zowel boven als onder heeft deze slimme ledlamp een fitting met elk een lamp van 330 lumen. Je past zelf de hoek van de verlichting aan door de shutters verder open of dicht te doen. De kleur en helderheid stel je eenvoudig in via de gratis LSC Smart Connect-app. Je kunt de lamp vanaf je smartphone bedienen en ze werken eventueel ook op spraakbesturing met Alexa en Google Assistant. Ook kun je handige tijdschema’s instellen zodat de lampen altijd aanstaan als je ’s avonds laat thuiskomt! Shop deze buitenlamp hier in de Action webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *